EN VIGTIG KAMP OM AVANCEMENT TIL KVARTFINALEN 

23. aug 2022

I aften venter en vigtig udebanekamp for SAH-truppen. Drengene drager til Bavnehøj Hallen for at møde Ajax København i Santander Cuppens 1/8-finale. En sejr giver avancement til kvartfinale, og den er vigtig at komme i, mener cheftræner Nick Rasmussen. 

Det er klart, at det er vigtigt for klubben at komme videre, men det er det jo også for Ajax København. Når man er i kvartfinalen, er man kun én kamp fra at være med i Final4, som er en kæmpe håndboldbegivenhed i Danmark. Den kunne vi jo selvfølgelig godt tænke os at være med i. Og så skal vi vinde i morgen. 

Holdet har tirsdag haft sidste træning, inden det går løs. Cheftræneren er fortrøstningsfuld med en trup, som er fit for fight – dog med undtagelse af Torben Petersen, som pådrog sig en lille skade på anklen i testkampen mod BSH. 

Torben P. er tvivlsom med den ankelskade, han pådrog sig, men det prøver vi at teste lidt af i dag og i morgen. Ellers er vi ved fuld styrke her inden den sidste træning, hvor vi skal se, om vi kan få finpudset tingene i forhold til kampen i morgen, fortæller Nick Rasmussen tirsdag eftermiddag.

Ajax København har et spændende hold med nogle nye spillere fra denne sæson, og Nick Rasmussen fremhæver også nogle af holdets store spillere. 

Det er et hold, som har fået nogle interessante nyerhvervelser i nogle ligaspillere fra Ribe-Esbjerg. Jeg synes, at Rasmus Jans Graffe og Mathias Hedegaard er to meget dygtige spillere, og så er Andreas Haagen i målet en meget stor profil. Umiddelbart vurderet, tror jeg, at det er et 1. divisionshold, som kommer til at ligge med i den øverste halvdel, lyder det fra cheftræneren om pokalkampens modstandere. 

Santander Cup 1/8-finalen bliver spillet i Bavnehøj Hallen onsdag den 24. august. Kampstart er klokken 19.30, og der er gratis adgang.