En kamptung december måned starter i Helsingør

4. dec 2021

Mandag aften kl. 19.30 skal det fremadstormende Skanderborg Aarhus Håndbold mandskab forsøge at indtage bastionen i Holger Danskes hjemby, Helsingør, hvor Nordsjælland Håndbold venter.

Nordsjælland har levet en elevatortilværelse de seneste år, hvor der er skiftet mellem 1. division og den bedste liga. Nu ser det ud til at holdet er ved at få fodfæste i HTH Herreligaen, og det er da også et hold, som Skanderborg Aarhus’ cheftræner Nick Rasmussen har stor respekt for:

”Nordsjælland har formået at holde sammen på holdet og holde fast i drømmen om at skabe et etableret ligahold. I starten af denne sæson har de været ramt af skader, men nu er de tilbage på sporet med 3 point i de seneste tre kampe, senest med en sikker sejr over Sønderjyske.

 

Vi skal forsøge at åbne deres defensive 6-0 forsvar, som er godt styret af en forrygende Nichlas Hald. Offensiven er godt sat sammen af Tobias Jørgensen med den erfarne Jesper Dahl som hard hitter i angrebet.

 

Unge Julius Mørch-Rasmussen er undervejs i sæsonen skiftet fra Skanderborg til Nordsjælland, og han har med et flot indtog i ligaen allerede fået en fremtrædende rolle på stregen.

 

Vi kommer til Helsingør med forventning om at ramme en større stabilitet i vores defensiv – forsvaret skal være på niveau med 2. halvleg mod Fredericia, og det skal rammes en hel kamp.

 

Vi står over for en benhård december måned med syv kampe. Mads Kalstrup er fortsat ude med en skade, men ellers meldes alle mand klar i truppen inden sidste træning søndag.”

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her