EN INTENS KAMP MED FART OVER FELTET MOD TTH HOLSTEBRO

12. sep 2022

Det var en intens og fysisk kamp med fart over feltet, der udspillede sig mellem TTH Holstebro og SAH søndag aften. Vi kommer godt fra land i en ellers målfattig start på opgøret, og åbner kampen med en scoring af Lars Skaarup. De to hold følges godt ad gennem hele første halvleg indtil det 26. spilleminut, hvor SAH slår et hul ved stillingen 9-11. Det er en to-måls føring, som vi formår at fastholde og kan gå til pause foran 13-11.

Anden halvleg starter næsten som en tro kopi af den første med en flot scoring af Lars Skaarup, og efter 34. minutters spil er SAH foran 15-12. Men et aggressivt og hurtigt løbende TTH-mandskab haler ind, og det betyder at kampen er helt lige, da der er spillet 40 minutter. Herfra trækker TTH Holstebro lidt fra os, og først i sidste minut udligner SAH igen til 27-27. Det sker med cirka 20 sekunder tilbage af kampen, som giver TTH Holstebro mulighed for at svare igen. Nikolaj Markussen sender et skud mod mål i de sidste sekunder, som sikrer TTH Holstebro deres to første point i denne sæson.

Kampen var præget af stor fysik, som også kostede begge hold en del udvisninger, og det var noget, som kunne mærkes i spillet, fortæller Nick Rasmussen.

Vi får mange udvisninger, som bryder rytmen, men det gør begge hold. Så får vi en scoringspause på en 8-10 minutter i anden halvleg, selvom vi ellers fik en fin start.  Jeg synes egentlig, at vi kommer tilbage i kampen med vores 7 mod 6 spil og kommer op til sidst, men må jo så indkassere et mål til allersidst.

Jeg sidder egentlig med en fornemmelse af, at vi skal føre med mere end to mål til halvleg. Vi spiller os til gode chancer, som kunne indikere end større føring til pausen.  

Set overordnet på det første tre kampe spillet i denne sæson, har cheftræneren egentlig været tilfreds med det spil, han har set. Der er mange gode takter at tage fat i for staben og truppen, det handler om at følge det til dørs.

Vi må sige, at vi sådan nøgternt må erkende, at i et relativet hårdt startprogram, har vi spillemæssigt præsteret på et okay niveau. Slutproduktet har været for dårligt, og så er det egentlig tilbage til træningsbanen og så prøve at se, om vi kan holde fast i nogle af de ting, som i hvert fald er lykkedes. Vores defensiv generelt har været god i de tre første kampe.

Det handler om for de enkelte spillere at komme tilbage på sporet på nogle af de ting, som man ved, at de har en stor tryghed i. Det jeg helt sikker på, at vi kan gennem den kommunikation som Fisker, Aksel og jeg har med spillerne løbende. Der forsøger vi i hvert fald at finde ud af, hvad vi kan give spillerne, og også hjælpe dem i den daglige træning, når vi arbejder med dem på træningsplanen.

En bus fyldt med SAH-supportere kørte fra Skanderborg og Aarhus søndag eftermiddag for at støtte SAH-truppen i kampen mod TTH Holstebro. Det var en opbakning, som kunne mærkes og høres i Gråkjær Arena.

Vi sætter stor pris på, at der er en busfuld SAH-tilhængere, som tager herud en søndag aften og byder Holstebro-supporterne op til dans. Det sætter vi stor pris på, og det er dejligt at mærke dem og opbakningen, lyder det fra Nick Rasmussen.

Topscorer for SAH blev Thomas Arnoldsen med 7 mål.

På lørdag den 17. september tager SAH-truppen imod Ribe-Esbjerg HH på hjemmebane i Skanderborg Fælleden. Kampen starter klokken 18.00. Hvis du ikke allerede har en billet til opgøret, kan du købe den her: https://billet.skanderborg-aarhus.dk/81689/Skanderborg_Aarhus_Haandbold_-_Ribe-Esbjerg