EN FLOT PRE-SEASON ER NU VELOVERSTÅET FOR SAH-TRUPPEN 

19. aug 2022

Vi afslutter pre-season med en 30-28 sejr over BSH.

Første halvleg startede meget lige, og stillingen var 5-5 efter 8 minutters spil. To gode aktioner i forsvar, efterfulgt af scoringer, bringer SAH foran 7-5. BSH svarede dog igen, og kampen var helt lige 8-8 efter 15 minutters spil. Nick Rasmussen tog en timeout efter 21 minutters spil, og herfra trak SAH fra frem mod pausen. Kristoffer Laursen stod en flot halvleg og lavede to store redninger i 1. halvlegs slutsfase. SAH kunne derfor gå til pause foran 16-13.

Fra starten af anden halvleg kom BSH tæt på igen med to hurtige mål, og efter 35 minutters spil var kampen igen helt lige 17-17. Holdene fulgtes ad i store dele af  anden halvleg, og efter 43 minutters spil tog Nick Rasmussen timeout med stillingen 21-20. Med en brandvarm Morten Hempel Jensen trak SAH fra igen, og vi var foran 25-21 efter 50 minutters spil. En føring, som holdt sikkert frem til kampen blev fløjtet af. SAH-drengene vandt 30-28 over BSH i sidste testkamp.

Cheftræner Nick Rasmussen er meget tilfreds med kampens forløb. En kamp, hvor holdet fik mulighed for at prøve lidt af og samtidig lykkedes med at holde fast i de gode takter. 

Vi laver stadig mange mål, og det er positivt. Samtidig fik vi mulighed for at spille  fleksibelt 5-1 forsvar i dag, som vi kom godt afsted med. I angrebet tilspiller vi os generelt fornuftige chancer gennem hele kampen. Det lykkedes igen i dag at få fordelt ressourcerne. Og så er det dejligt at se Balling spille, som han gør. Man kan jo komme i tvivl, om han er årgang 87 eller 97, som man ser ham spille i dag, siger cheftræneren smilende.

Jeg er meget tilfreds. En god afslutning på forberedelsesperioden, afslutter han. 

Drengene sendes på en velfortjent friweekend, inden det fra næste uge går løs i Santander Cup mod Ajax København i kampen om en plads i kvartfinalen. 

Først og fremmest glæder spillerne sig til at have benene oppe her i weekenden og få renset hovedet for håndbold. Der er lidt småskavanker, som kan blive plejet. Det er ikke noget alvorligt, men det er klart, at når man har været i gang i fem uger, så er der noget slitage. Det er helt naturligt. Så håber jeg, at når vi møder ind igen mandag, at alle er friske og fit. Det handler om et avancement til kvartfinalen i pokalturneringen. Det er vigtigt for os at komme videre i pokalturneringen, lyder det fra Nick Rasmussen. 

Et stort tak skal lyde til det fremmødte som heppede på drengene i Mårslet Hallen. 

Det er dejligt at komme rundt i klubberne i det område, vi hører til i Skanderborg Aarhus, og at voksne og unge render og hjælper til. Og at de unge mennesker ser nogle af de spillere, som de ser op til som rollemodeller på og udenfor banen, siger cheftræneren. 

Topscorer for SAH blev Lars Skaarup med 8 mål

Øvrige målscorere; Morten Hempel Jensen 5, Jonatan Mollerup 4, Thomas Arnoldsen 4, Morten Balling 4, Hakun West av Teigum 3, Anton Bramming 1, Magnus Vejsgaard 1.

BSH målscorere;

Mads Kjeldgaard Andersen 6, Nikolaj Øris 5, Ludvig Hallbäck 4, August Fridén 2, Alexander Lynggaard 2, Aksel Horgen 2, Thomas Alfred Solstad 2, Emil Jessen 2, Henrik Tilsted 2, Patrick Boldsen 1.

SAH-drengene skal i aktion igen onsdag den 24. august, når de møder Ajax København på udebane i pokalturnering om en plads i kvartfinalen.

Arkivfoto: Ole Nielsen