En direkte duel om at få point med i slutspillet

7. apr 2022

Lørdag klokken 15:30 er der igen hjemmekamp for Skanderborg Aarhus Håndbold i Fælleden, når Bjerringbro Silkeborg Håndbold kommer på besøg til den vigtige sidste kamp i grundspillet – og kampen om at få et point med over i slutspillet.

Nick Rasmussen, cheftræner for Skanderborg Aarhus Håndbold, håber på, at holdet kan lægge yderligere lag på niveauet inden slutspillet.

Vi vil gerne slutte godt af her i grundspillet med en sejr på hjemmebane. Der var nogle spillemæssige elementer, som vi klart så i fremgang her i tirsdags i forhold til kampen i Skive. Det håber jeg, vi kan lægge yderligere lag på lørdag, siger Nick Rasmussen.

Kampen er en direkte duel om fjerdepladsen i grundspillet, hvilket giver et point med over i slutspilspuljen, hvor de to hold er sikret at skulle møde hinanden igen.

Det er jo en direkte duel om et point, og det er jo alt andet end lige en fordel at få med over i slutspillet, så man har et forspring. Så kampen har selvfølgelig stor betydning, slår cheftræneren fast.

Modstanderne fra BSH kommer med en masse landskampe i bagagen. Og specielt modstandernes højre back, Jacob Lassen, har imponeret i denne sæson.

BSH kommer med en masse profiler. Jacob Lassen, som skal til Hamborg næste sæson, er omdrejningspunktet for deres hold. Han har haft en fantastisk udvikling de sidste par sæsoner. Derudover har de en masse rutine og et stærkt defensivt anker i Rene Toft og Alexander Lynggard. Generelt er de bare et ressourcestærkt hold med masser af kvalitet, siger han om lørdagens gæster.

Udover den spillemæssige fremgang i tirsdags, ser Nick Rasmussen også positivt på den moral, holdet viste, samtidig med at de fremmødte tilskuere bakkede holdet op hele kampen, hvilket han håber bliver tilfældet igen på lørdag.

Det var fedt i tirsdags, at vi viste god moral i anden halvleg. Der havde vi publikum med os hele kampen, og det er jeg rigtig glad for. Den fankultur, som de unge mennesker skaber både i Aarhus og i Skanderborg, er med til at hive hele hallen med, hvilket de lykkedes med i tirsdags, og det håber jeg, at de kan gøre igen,” afslutter Nick Rasmussen.

Husk at vi inden ligakampen disker op med en vaskeægte håndboldbanger i form af legendekampen mellem Skanderborg og Århus. Kl. 14.15 træder de gamle stjerner endnu engang indenfor på de 20 x40 m for at vise, at talent ingen alder har.

Velkommen til vores sponsorer, samarbejdspartnere, frivillige og fans samt til gæsterne fra Bjerringbro-Silkeborg.