Drengene gav 100% og kæmpede sig til sejr over Ribe-Esbjerg

18. dec 2021

Der blev gået til stålet i en old school herrefight, da Skanderborg Aarhus lørdag eftermiddag tog imod Ribe-Esbjerg på hjemmebane. Gæstfriheden på hjemmebanen i Skanderborg var til at overse, og de vestjyske gæster blev sendt hjem med et nederlag.

Cheftræner Nick Rasmussen er glad for, at ugens træninger og justeringer fik betydning for kampens udfald:

”Det holdt hårdt. Jeg synes, vi fik styr på vores defensiv. I første halvleg får Ribe-Esbjerg lavet mange mål i andenfasen, hvor vi ikke når at komme på plads. Deres strategi var at presse os max på de to udskiftninger, som vi typisk tager. Det får vi mere styr på i anden halvleg.

 

Angrebsmæssigt har vi haft fokus på at minimere vores tekniske fejl, og det lykkes for os. Jeg tror, vi ender på 6-7 tekniske fejl, og det er et rigtig fint niveau.

 

Jeg synes, spillerne stempler ind i løbet af kampen, og jeg tror nærmest taget lettede, da Kristoffer Laursen tager et straffekast til sidst ved stilling 27-26. Det var vigtigt!

 

For mig er det også dejligt at se, at vi over tid har fået mere og mere stregspil med i vores kampe. Thor Christensen laver 5 mål i dag. Jeg synes, at vores stregspil er begyndt at fylde mere i vores offensiv, og vi får delt tingene mere ud, så vi er farlige fra alle positioner.

 

I forsvaret har den rokering, hvor vi får Thor over på højre back, Thomas på venstre og den gamle konstellation med Bonefeld og Smed ind midten stor betydning for defensiven i anden halvleg.”

Målmand Kristoffer Laursen blev kåret som kampens spiller.

Tak til alle de fremmødte tilskuere, sponsorer og frivillige, som skabte en fantastisk kulisse for kampen.

Du kan læse mere om kampen – og genlæse liveblog og kommentarer hos vores mediepartner Aarhus Stiftstidende.

Foto: Ole Nielsen

//

Næste hjemmekamp er mandag den 27. december kl. 18.30 mod Mors-Thy. Kampen afvikles uden tilskuere, men vi livestreamer hele opgøret . Mere information herom følger i løbet af ugen.