DET ER LIGESOM, NÅR MAN LUKKER KØERNE UD PÅ GRÆS

1. sep 2022

Ventetiden er endelig forbi! Efter en rigtig god preseason med fire sejre og to tætte kampe, hvor vi spillede lige op med de tyske mestre fra SC Magdeburg og danskerholdet SG Flensburg-Handewitt, ser drengene nu frem til at spille om point igen. Fredag den 2. september venter den første kamp i HTH Herreligaen for SAH-truppen mod Fredericia HK i thansen Arena. 

Det er et tændt og klar SAH-mandskab med Nick Rasmussen i spidsen, som drager mod Fredericia på fredag. Både spillerne og staben har glædet sig til endelig at komme i gang med at spille om point igen. 

Man glæder sig helt vildt til at komme i gang. Det er ligesom, når man lukker køerne ud på græs, siger en smågrinende cheftræner. 

Nu skal vi i gang, nu tæller det noget. Det kunne man egentlig allerede mærke ovre i Ajax også. Der er lige lidt mere ro i bussen til sådan en udekamp, lige lidt mere koncentration når man er i omklædningsrummet, i gang med opvarmning og lige inden kampstart. Så giver man den lige de sidste procenter i forhold til at have et mentalt fokus på det, der skal foregå. 

SAH-truppen kan se frem til en hård kamp mod et stærkt Fredericia mandskab, som har hentet nye, spændende spillere ind til sæsonen. 

Fredericia er historisk en stor håndboldby. Der er generelt en meget stor opbakning til holdet, uanset hvordan det går.

De er et storsatsende hold, som stille og roligt tilføjer. De smider en større og større økonomi ind i det og har et meget stærkt og gennemrutineret hold. Og så er Fredericia et fysisk stærkt hold, som har et solidt målmandspar og generelt er godt besat på alle positioner. Det er et dygtigt hold, vi skal møde.

Generelt glæder cheftræneren sig til at komme i gang med HTH Herreligaen, hvor der venter en masse fede og hårde kampe. Netop niveauet i ligaen gør det ekstra spændende at være med og betyder også, at det er vigtigt at komme godt fra start. 

Jeg forventer en hård kamp på fredag. Men det forventer jeg ikke kun på fredag, det gør jeg generelt. Håndboldligaen er ikke nogen badeferie – det er også det, der gør det så fedt at være med. Man skal være koncentreret og optimere på alle små detaljer i forhold til at kunne præstere, både individuelt og som hold. 

Kampen Fredericia HK – SAH spilles i thansen Arena fredag den 2. september klokken 18.30.

Arkivfoto: Ole Nielsen