DET ER ET LOKOMOTIV I DANSK HÅNDBOLD, SOM SAH MØDER I FØRSTE HJEMMEKAMP

6. sep 2022

Det bliver en svær kamp mod et stærkt Aalborg hold i første hjemmekamp. SAH-truppen skal holde fast i de gode takter fra opstarten og holde fast i den gode defensiv, når de skal gøre det surt for Aalborg onsdag aften, fortæller cheftræner Nick Rasmussen. 

Vi skal fastholde det defensive. Vi har i opstarten og i store dele af kampen mod Fredericia været dygtige i defensiven, og det skal vi fastholde. Så skal vi se, om vi kan fordele ressourcerne lidt anderledes, så vi både kan have en god kontrafase på den korte og den lange bane.  Det er vigtigt, at vi fastholder vores tryk i kontrafasen, som har været rigtig godt, siden vi er startet. Men det er ikke kun i forhold til kampen på onsdag, det skal vi holde fast i generelt. Og så handler det om at tage de chancer, der måske vil komme i en kamp mod Aalborg, som perioder hvor vi kan hente lidt på dem, hvis vi har et overtal.

 

Cheftræneren roser topholdet fra Aalborg og fortæller, at det er en stjerneparade af dygtige spillere og et internationalt tophold, som besøger Østjylland onsdag aften.  

Aalborg har igennem de sidste fem-seks år været et kæmpe lokomotiv i dansk håndbold. Sådan som de har lagt fra land, også uden for kridtstregerne, ser det ud som om, at de gør meget for at konsolidere sig i den position. De er stærke på alle positioner og har forskellige typer af spillere at skifte i mellem. Det betyder, at vi skal være omstillingsparate i begge ender. 

 

Der er lagt op til en fed kamp i Ceres Arena i morgen mod sidste års sølvvindere, og vi håber på at se en masse tilskuere i hallen.  

Det er altid rart, at der er mange, der bakker op omkring en, og at det giver lidt larm og støj. Det giver altid noget energi, og man går lige de ekstra to procent. Vi håber og krydser fingre for, at der er rigtig mange, som vil kigge forbi. Ikke kun for at se os, jeg tænker også, at der er mange, som har lyst til at se Mikkel Hansen på onsdag inde i Ceres Arena. Jeg håber, at tilskuerne er med til at sætte en rigtig god ramme omkring det, og så vil vi gøre alt for at skabe en rigtig spektakulær håndboldkamp, lyder det fra Nick Rasmussen.  

 

Kampen mod Aalborg bliver spillet onsdag den 7. september klokken 20.30 i Ceres Arena. Efter opgøret er der mulighed for at autografer fra spillerne på begge hold.

Har du ikke allerede en billet til opgøret, kan du købe den her.