B.ENERGY ER NY TOPPARTNER

15. sep 2022

SAH har teamet op med en af de mest ambitiøse samarbejdspartnere i sportens verden, b.energy A/S, som er ny Toppartner i den østjyske ligaklub.

b.energy leverer klimavenlig energi og er drevet af grønne, enkelte løsninger indenfor energisektoren.

På SAH-kontoret i Aarhus er der stor tilfredshed hos administrerende direktør Mads Lind, som først og fremmest glæder sig over den fortsatte store opbakning, som ikke blot omfatter det lokale erhvervsliv i Østjylland, men til stadighed udvides med nationale samarbejdspartnere. Når det samtidig er en partner som b.energy, som rammer lige plet i et fælles værdisæt omkring miljøbevidsthed, sport og ungdom, er der ekstra glæde at spore hos direktøren.

SAH har et stærkt produkt og brand, som kan tilføre stor værdi hos vores samarbejdspartnere. Udover de store sportslige oplevelser, synlighed i lokalsamfundet og på TV-skærmene, har vi også mulighed for at knytte relationer på tværs af erhvervslivet og de lokale og nationale fans. Vi håber, at SAH og b.energy’s fælles ambitioner og værdier vil blive til gavn for hele lokalområdet.

Hos b.energy er det nye samarbejde en fortsættelse af den energi, virksomheden allerede har lagt i toppen af dansk sport, og CEO Martin Juul Møller, er også glad for det nye samarbejde med SAH.

Det er med stor begejstring, at vi indgår et partnerskab med Skanderborg-Aarhus Håndbold, hvor vi tilbyder klimavenlig, god energi til gavn for hele Østjylland.

Med en række fælles grønne værdier og ambitioner er vi overbeviste om, at aftalen bliver gunstig for begge parter. Vi glæder os til at engagere os med klubbens fans og kommunikere vores grønne initiativer sammen med Østjyllands håndbold flagskib.

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her