ALTAFGØRENDE SKÆBNEKAMP

12. maj 2022

Det er en altafgørende skæbnekamp, som finder sted i Ceres Arena lørdag, når Skanderborg Aarhus tager imod de stærke midtjyder fra Bjerringbro-Silkeborg.

Kravet er en sejr på hjemmebane, og den præmis er cheftræner Nick Rasmussen helt med på.

– Vi glæder os enormt meget til kampen. Der skal en sejr på kontoen, hvis vi fortsat skal være med.

Gæsterne har angrebsmæssigt haft et godt slutspil indtil videre, og det skal der sættes en stopper for, fortsætter Nick Rasmussen.

–  BSH har scoret mange mål i slutspillet og ligger vel på et gennemsnit på omkring 30 mål per kamp. De scorede 29 mål mod os, sidst vi mødtes, og det var lige i overkanten.

 

– Så vi skal have sat en prop i deres scoringer, og vi skal have dem 1-2 mål i forhold til seneste kamp. Det lyder ikke af meget, men det er et udtryk for, at marginalerne er på spil i det her tætte slutspil, fortsætter træneren.

Optakten til kampen har omfattet en sikker sejr over Hjallerup i 6. runde af Santander Cup tirsdag aften, og herudover har holdet fokuseret på de gode elementer fra de seneste kampe.

– Vi spillede en rigtig god kamp mod BSH i slutspillet i starten af april, mens det var lidt mere blandet i seneste slutspilkamp i Silkeborg. Vi prøver at mikse de gode ting fra de kampe, og det skal gerne munde ud i et stærkt defensivt udtryk.

 

– Sidste weekends sejr mod Ribe-Esbjerg blev hentet på især en stærk offensiv indsats i anden halvleg, og det skal der bygges videre på, siger cheftræneren.

 

– Vi skal holde fast i de gode ting fra den kamp, og så justerer vi i forhold til BSHs forsvar. Dét skal være med til at skabe et godt udgangspunkt for en flot præstation i den kommende kamp.

 

– Vi vil gøre alt for at gøre sæsonen så lang som mulig for os selv og for det østjyske håndboldpublikum. Det kræver en sejr i Aarhus på lørdag, og vi håber på at få en massiv opbakning fra lægterne, slutter Nick Rasmussen.

Kampen Skanderborg Aarhus – Bjerringbro-Silkeborg spilles lørdag den 14. maj kl. 16.00 i Ceres Arena i Aarhus.

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her