Årets første testkamp

24. jan 2023

SAH-drengene har trænet hårdt hele januar og er nu klar til at spille årets første træningskamp, når de onsdag møder TTH Holstebro i Djurslands Bank Arena i Rønde. Holdet kan se frem til en hård kamp, der giver dem muligheden for at afprøve flere af de kombinationer, der er arbejdet på de seneste uger.

Det var et travlt efterår for SAH, som spillede fuldt Liga- og European League program. For cheftræner Nick Rasmussen har det været godt med en lille kamppause.

Det har være en fed oplevelse at spille så mange kampe i efteråret, men det er også dejligt at få et pusterum, som har givet os mulighed for at genoplade batterierne og få lagt et lille fysisk lag på spillerne. Der var alt andet lige ikke så meget tid til den fysiske træning i de sidste par måneder op til julepausen. Det har været dejligt at kunne træne frit i januar, og det har givet os muligheden for at lege lidt mere med spillet, såvel defensivt som angrebsmæssigt. Det har givet os mulighed for at se, om vi kan inkludere nogle små nuancer og varianter i vores spil i begge ender.

SAH har allerede mødt TTH Holstebro to gange i slutspillet. Her blev det til et knebent nederlag på et må på udebane, mens det var en klar 10-måls sejr på hjemmebane.

Det helt bevidst, at vi har valgt at møde TTH Holstebro i testkamp, fordi vi er færdig med at møde dem i grundspillet. Det betyder, at vi ikke skal rende og gemme på noget i træningskampe. Det ville vi have været nødt til, hvis vi skulle møde dem om tre uger i en vigtig turneringskamp.

Cheftræner Nick Rasmussen har også en helt klar ide om, hvad træningskampen skal bruges til.

Vores primære fokus er, at vi skal have alle mand i spil. Så vil vi arbejde med nogle af de kombinationer, vi ved fungerer. Måske vil vi også afprøve nogle af dem, som vi af forskellige årsager ikke har brugt så meget for at se, om derkunne være  lidt krudt i dem.

Testkampen SAH-TTH Holstebro spilles i Djurslands Bank Arena (Rønde Idrætscenter) onsdag den 25. januar kl. 17. Der er gratis adgang for alle, som møder op i hallen. Der skal ikke hentes billetter.

Foto: Ole Nielsen