A. Hartrodt er ny Guld-partner

6. okt 2021

Velkommen til a. hartrodt Denmark A/S, som er ny guldpartner i Skanderborg Aarhus Håndbold, men transportfirmaet er bestemt ikke en ny spiller i det østjyske håndboldmiljø.

”Vi har været sponsor i Skanderborg Håndbold igennem en årrække og har været glade for samarbejdet med klubben. Som lokal virksomhed i Skanderborg ønsker vi fortsat at støtte op omkring byens hold, som nu bliver hele Østjyllands håndboldhold.

Vi er på globalt plan en mindre aktør i en transportbranche præget af store selskaber med store økonomiske muskler. Her kan vi drage en parallel til Skanderborg Aarhus Håndbold, som også kæmper mod større klubber med langt større budgetter.

Værdisættet er på plads, hvilket altid er grobunden for et stærkt og sundt fælles samarbejde.

Udover eksponeringen på TV og i hallerne rundt omkring i Danmark ser vi frem til  masse gode sportslige oplevelser, som vi kan dele med medarbejdere, kunder og leverandører.

Derudover håber vi at styrke vores tilstedeværelse i netværket omkring Skanderborg Aarhus Håndbold og få et nærmere kendskab til de øvrige sponsorere. At dele oplevelser og ”best practice” er altid givende, og her lærer man altid på kryds og tværs af forskellige brancher”, udtaler Martin Fischer, Managing Director i a. hartrodt denmark A/S.

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her