6 sejre af 8 mulige

24. okt 2021

Skanderborg Aarhus holdet havde lagt skuffelsen fra sidste weekend bag sig, og kunne for 6 gang i denne sæson med rette juble over 2 point.

Der skulle gå 10 minutter og 10 sekunder af første halvleg, før TTH Holstebros Jeppe Faurholt scorede udeholdets første mål. Med andre ord var defensiven altså kommet utroligt godt fra start. TTH Holstebro havde svært ved at finde en åbning i forsvaret, og dem det lykkedes at afslutte, blev pillet af Kristoffer Laursen i målet. 

TTH Holstebros forsvar var også kommet godt fra start, men bagkæden bestående af Arnoldsen, Balling og Bitsch var flyvende. Spillede de ikke hinanden op til scoringer, blev bolden sendt ud til enten Mike Haack eller Lars Skaarup på fløjene eller til en hårdtarbejdende Thor Christensen på stregen. Det intensive fokus i begge ender af banen, medførte en pausestilling på 17-12. Første halvleg blev lukket af Morten Hempel Jensen med scoring direkte på frikast.

I anden halvleg kom TTH Holstebro bedre fra start og med helt nye takter i deres forsvar. De gjorde alt for at lukke ned for Thomas Arnoldsen og Morten Jensen, men de to bagspillere var hurtige på fødderne, og TTH Holstebro mandskabet har svært ved at holde dem.

Med et kvarter tilbage var TTH Holstebro dog kun bagud med et enkelt mål, og anspændtheden kunne mærkes blandt både tilskuere i Ceres Arena og hjemmeholdet. Salah Boutaf blev skiftet ind og reddede en afslutning fra Jonas Gade Nielsen, og i den anden ende satte Mathias Bitsch den sikkert ind. Efter en scoring på tomt mål af Jon Katballe sluttede kampen 32-26.

Efter dagens sejr går vi forbi Bjerringbro Silkeborg og indtager igen 3. pladsen i HTH Herreligaen.

Thomas Arnoldsen blev velfortjent kåret til kampens spiller, da han med 6 scorringer, 6 assist, 1 tilkendt straffe samt et hav af gode forsvarsaktioner viste, hvorfor han er en af Danmarks største håndboldtalenter.  Thomas Arnoldsen er sponsoreret af Skan-Data A/S og buketten, han fik overrakt, var sponsoreret af Clarina Blomster i Aarhus.

Tak til de fremmødte tilskuere der sørgede for en absolut fænomenal stemning! Man skulle tro Ceres Arena var fyldt, så meget som i larmede og heppede – tak for det.

Et stort tak skal også lyde til de frivillige, uden dem ville vi ikke kunne afholde kampene – stort tak til jer.

Næste kamp er torsdag den 28/10 mod Ribe-Esbjerg HH. Kampen spilles i Blue Water Dokken i Esbjerg kl.19:30. 

Næste hjemmekamp er den 11/11 mod GOG. Kampen spilles i Skanderborg Fælleden kl. 20:00. Selvom kampen vises på TV vil vi stadig meget gerne se dig i hallen! 

Du kan købe din billet til kampen her.

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her