2. PLADSEN I EHF EUROPEAN LEAGUE-GRUPPESPILLET SKAL SIKRES TIRSDAG AFTEN

13. feb 2023

Tirsdag den 14.februar er der lagt op til endnu en fed EHF European League-kamp, når SAH møder ukrainske HC Motor i Aarhus Arena.

Cheftræner Nick Rasmusen ser frem til morgendagens kamp, hvor holdet skal arbejde videre på at opbygge et stærkt angrebsspil.

– Vi skal prøve at bygge videre på det angrebsspil, vi kæmpede lidt med i sidste uge. Egentlig kom vi op på det ønskede offensive niveau i kampen mod Mors-Thy. Det tilstræber vi at gøre hver eneste gang, og det skal vi ramme igen til European League-kampen.

Selv om SAH allerede har kvalificeret sig til 1/8 finalen efter sidste uges sejr over HC Eurofarm Pelister, vil det ikke påvirke intensiteten i kampen.

– Det var et mål for os at komme i 1/8-finalen, da vi kvalificerede os til EHF European League. Vi ville se om vi kunne komme blandt de bedste, og det er lykkes ,hvilket jeg er rigtig glad for. Der er stadig tre kampe tilbage i gruppespillet, og her vil vi give den fuld smadder. Vi bliver ved med at nuancere og videreudvikle vores spil for at skabe en stabilitet og en fælles forståelse for de ting, vi laver.

Der fløjtes op til EHF European League kampen SAH-HC Motor tirsdag den 14. februar kl. 18:45 i Aarhus Arena, og du kan stadig nå at købe billetter til opgøret.