2 år ekstra med Lars Skaarup

11. nov 2021

Vi præsenterer med stolthed endnu en kontraktforlængelse – denne gang med Lars Skaarup.

På venstre fløj dominerer den rutinerede Lars Skaarup, som både på og udenfor banen er en kulturbærer på holdet. Det er også medvirkende til, at Nick Rasmussen glæder sig over at fortsætte samarbejdet:

”Lars er en lynhurtig spiller med en voldsom springkraft. Jeg oplever, at han trods de efterhånden mange års erfaring stadig er nysgerrig på spillet og sin egen udvikling, og det betyder, at han får nye detaljer og aspekter med ind i spillet. Derudover er han den, som laver ekstra fysisk træning med spillerne og er medvirkende til at sikre et højt træningsniveau. Jeg er meget glad for, at Lars har valgt at fortsætte i klubben.”

Beslutningen om hvor håndboldkarrieren skulle fortsætte var ikke svær for fløjspilleren:

”Jeg har haft rigtig gode møder med klubben, og det var fedt, at der var gensidig interesse for at lave en forlængelse. Det tog ikke pokkers lang tid at blive enige, og det er dejligt at have styr på tingene allerede nu. Skanderborg Aarhus Håndbold er et sindssygt spændende projekt, og sæsonen indtil videre har vist, at ambitionerne holder, og der er alle muligheder for at være en topklub. Vi har et rigtig godt sammenhold, og derudover har Nick vist tillid og givet mig masser af spilletid, og det er det, som driver værket for mig,” udtaler Lars Skaarup.

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her