18 redninger foran knap 1.500 tilskuere

10. okt 2021

Knap 1.500 tilskuere var i eftermiddags på plads i Skanderborg Fælleden, hvor Skanderborg Aarhus hjemme tog imod Skive fH.

SHEA var også på plads og skabte sammen med resten af tilskuerne en fantastisk kulisse til eftermiddagens hjemmekamp. Angrebet kom godt fra start med en scoring fra Morten Balling. Og i forsvaret sørgede Kristian Bonefeld og Mathias Smed endnu en gang for stabilitet. Begge forsvar stod godt og indtil 18 minutters spil havde første halvleg havde været en forholdsvis lige kamp uden de store højdepunkter.

Ved 18 minutters spil får Thomas Arnoldsen en 2 minutters udvisning og 20 sekunder efter får Kristian Bonefeld også en. Skive fH formår heldigvis ikke at udnytte situationen og ved 20 minutters spil er stillingen 10-11. Kristoffer Laursen bliver i denne periode indskiftet og er med til at ændre en forholdsvis lige kamp til en kamp, der i høj grad er til Skanderborg Aarhus drengenes fordel. Laursen parerer det ene skud efter det andet, og første halvleg slutter med stillingen 18-12.

Anden halvleg starter som første halvleg sluttede – med en redning af Kristoffer Laursen. I den anden ende er Skive fHs målmand Magnus Brandbyge også begyndt at tage fra og gør det svært for Skanderborg Aarhus spillerne, der ellers får spillet sig til nogle gode chancer. Men der skal mere til at stoppe en bagkæde bestående af unge kræfter; Jon Katballe, Thomas Arnoldsen og Lukas Goller, som i den grad alle havde lyst til at sætte bolden ind, og efter 46 minutters spil er stillingen 26-16.

Et par fejl og nogle skud forbi mål af Skanderborg Aarhus mandskabet samt redninger af Skive fHs målmand, får Skive fH langsomt men sikkert minimeret det ellers store forspring. Kristoffer Laursen sørger for, at Skive fH på intet tidspunkt kommer for tæt på, selvom hjemmeholdet kun scorer 3 mål de sidste 15 minutter. Morten Jensen sætter opgørets sidste mål ind, og kampen slutter med en sikker sejr til Skanderborg Aarhus på 29-23.

Det er en glad og tilfreds cheftræner Nick Rasmussen, som evaluerer efter dagens sejr:

”Vi kommer fra start med et dejligt udtryk og er klar til at ryste pokalskuffelsen af os. Den kamp skulle revancheres, og som hold viser vi endnu engang, at der skal regnes med Skanderborg Aarhus i herreligaen.

Morten Balling starter løjerne med tre hurtige mål, og derefter melder de øvrige bagspillere sig ind i kampen. Angrebsmæssigt leverer vi på et stabilt, højt niveau.

Og så ser vi et fantastisk indhop af Kristoffer Laursen. Der er ingen tvivl om, at han de seneste 5 dage har været sulten efter at præstere på det meget høje niveau, han gør i dag.

Generelt har vi kampen under fuld kontrol fra det 15. minut, og jeg er desuden glad for, at vi får alle spillere på banen og stort set alle markspillere på scoringskortet.”

Nick Rasmussen slutter med en tak for den meget betydningsfulde støtte i hallen: 

“Jeg vil meget gerne fremhæve den flotte opbakning fra lægterne. I sæsonens foreløbige tre kampe har der været mange tilskuere, og det været en fornøjelse at spille foran dem og mærke den opbakning, de bringer med ind i hallerne. Vi glæder os allerede til næste hjemmekamp mod TTH Holstebro i Ceres Arena om 14 dage.”

Kristoffer Laursen blev velfortjent kampens spiller. Han sluttede med en imponerende redningsprocent på 58%. 

Efter 6 kampe indtager vi 3. pladsen i HTH Herreligaen med 10 point.

Tak for opbakningen til de mange tilskuere, som fandt vej til Fælleden på en smuk efterårssøndag. Et stort tak skal også lyde til de frivillige. Uden dem ville en dag som i dag ikke kunne lade sig gøre.

//

Næste gang du kan se Skanderborg Aarhus drengene i aktion er lørdag den 16/10 kl. 16:10, hvor vi møder Bjerringbro-Silkeborg på udebane i Jysk Arena.

Næste hjemmekamp er lørdag den 23/10 kl. 15:00, hvor TTH Holstebro kommer på besøg i Ceres Arena. Du kan sikrer dig dine billetter lige her.

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her