Professionelt netværk

FOREDRAG MED SAH BUSINESS NETVÆRK OG LOUISE LORENZEN

28. marts i Skanderborg Park 

Motivation – at ville eller ikke ville

En stærk, indre motivation er kernen, der løfter ethvert resultat med 200-500% – og manglende motivation mindsker udbyttet med tilsvarende procentsatser.

En stærk, indre motivation er kernen, der løfter ethvert resultat med 200-500% – og manglende motivation mindsker udbyttet med tilsvarende procentsatser. Men hvad er det egentligt, der får mennesker til at ville eller ikke ville? I dette foredrag skaber Louise indsigt i biologien bag motivation, og gennem praksisnære eksempler opbygger hun en række konkrete redskaber, som deltagerne med stor effekt kan anvende i hverdagen.
Uanset, om det handler om forandringer, udvikling eller at løfte sin generelle performance fra excellent til outstanding, skal mennesket være TÆNDT for at lykkes!

Louise Lorenzen har gennem årene opbygget en ekspertise i at koble hjernevidenskab til de udfordringer, vi ofte har i forhold til at motivere både os selv og andre, når hverdagens hamster-hjul sætter ind.
Denne kombination betyder, at hun med fokus på både egen-ledelse og ledelse af andre formår at opbygge en stærk forståelse for de menneskelige drivkræfter, der skaber resultater og hun deler gladeligt ud af de praktiske værktøjer, der skaber glæde, passion og drive i dagligdagen. Et nøglebudskab i foredraget er, at ved at lære om hjernens ’tændingsnøgler’, og hvordan man bedst muligt bringer dem i spil, kan man løfte de resultater, man er i stand til at skabe markant og med øget trivsel som positiv sidegevinst.

Louises foredrag er en inddragende oplevelse med plads til spørgsmål og uddybninger.

SAH tilbyder mulighed for at deltagelse i relationsbaseret netværk, hvor det faglige omdrejningspunkt er person- og lederudvikling med relationer i fokus.

I SAHs business netværk får du mulighed for at styrke din virksomhed og dine medarbejdere med strategisk networking i en professionel kontekst med høj faglighed. Herudover giver netværket mulighed for udvikling og markedspenetrering i de to største vækstkommuner i Danmark – Aarhus og Skanderborg.

NETVÆRK

  • Medlemsskab i SAH Business Netværk
  • 16 årlige morgenmøder
  • 2 netværksarrangementer i forbindelse med håndboldkampe
  • Tværfaglig udveksling

HOSPITALITY

  • 2 billetter til hver hjemmekamp inkl. kaffe og kage i pausen

EKSPONERING

  • Logo i kampprogram
  • Logo med link på skanderborg-aarhus.dk

Pris kr. 20.000 ekskl. moms

Har I en partneraftale med SAH, er prisen for netværk ekskl. hospitality kr. 15.000